Van mij mag het
vooruit gaan.
In mijn job en
in het verkeer.
Solliciteer nu

De Lijn is ook jouw lijn

Zoveel voordelen om van te genieten

Nog 7 redenen waarom je bij De Lijn wil werken.

  1. De Lijn is een mensgerichte organisatie met een duidelijke missie en maatschappelijke rol. We willen onze klanten niet gewoon vervoeren, maar willen hen laten voelen dat we er zijn voor hen.
  2. Jouw job blijft ook morgen en overmorgen belangrijk. Elke medewerker van De Lijn draagt namelijk bij aan de mobiliteit in Vlaanderen.
  3. Je komt terecht in een gezond bedrijf dat tegelijkertijd constant in beweging is: jij evolueert en innoveert mee.
  4. Je hecht belang aan een aangename werksfeer en een respectvolle omgeving waarbij op een informele manier met elkaar wordt omgegaan.
  5. Je werkt samen met een team van meer dan 8 000 enthousiaste collega's. Een grote organisatie betekent meer mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven. Wij bieden jou opleidingen en voldoende doorgroeimogelijkheden zowel horizontaal als verticaal.
  6. We hebben vestigingen in alle regio's. Zo is er altijd een werkplek dicht bij je thuis. Als jouw functie het toelaat, kan je ook van thuis uit of in satellietkantoren werken.
  7. Tenslotte geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een mooi pakket extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en fietsvergoeding.